Inschrijven voor de cursus Bedrijfsoefentherapie op 12 oktober

Beste Oefentherapeuten,

Let op, maandag 12 september sluit de inschrijvingstermijn voor de cursus Bedrijfsoefentherapie. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in.

Het is een 3-daagse cursus van maar liefst 48,5 punten (geaccrediteerd bij stichting ADAP) en kost slechts € 675,-. Op 12 oktober starten wij de eerste cursusdag in Bilthoven.

Wat een fantastische taak hebben therapeuten die mensen op het werk begeleiden! Mensen zijn een groot deel van het leven te vinden op de werkplek. Niet alle klachten ontstaan op het werk maar de instelling van een werkplek, de handelingen en de werkdruk kunnen wel van invloed zijn op klachten die mensen ervaren. Om mensen op het werk goed te kunnen begeleiden is het belangrijk u te verdiepen in deze factoren.

In deze cursus leert u mensen met arbeidsgerelateerde klachten te begeleiden. U analyseert de relatie tussen de aandoeningen en klachten van het houdings- en bewegingsapparaat en de werkomgeving van het individu. Daarnaast gaan we in op alle randvoorwaarden om bedrijfsoefentherapie te kunnen uitvoeren zoals de welke wet- en regelgeving, offertes opstellen en tarieven.

Voor meer informatie en inschrijven klik op onderstaande link:

http://pronaosacademy.nl/course/bedrijfsoefentherapie/